Ekran kartı ve işlemci ile para kazanma yöntemleri, evden para kazanma yöntemlerini okuyun, Bitcoin madenciliği ile kripto para kazanmaya başlayın

Bitcoin madenciliği ile gerçek para kazanmaya başlayabileceğiniz 4 program

Bitcoin madenciliği ile gerçek para kazanmaya başlayabileceğiniz 4 program

Bitcoin şu anda en popüler kripto para birimi. Geleneksel para sistemleri gibi belirli bir güç odağı ya da merkez tarafından idare edilmiyor.

İsteyen herkes Bitcoin madenciliği programları ile Bitcoin kazanmaya başlayabilir. Bitcoinler bilgisayarlar tarafından madencilik başarımları olarak kazanılmaktadır. Yani siz bir tuşa basarsınız, gerisini bilgisayarınızın kaynaklarını kullanarak kompleks denklemleri çözen ve yeni Bitcoinler oluşturan program halleder.

Elde ettiğiniz Bitcoinleri gerçek paraya kolayca çevirebilirsiniz. Şu anda bir Bitcoin'in 8.500 American Doları seviyesinde olduğunu belirtelim. Özellikle doların 4,5 TL seviyesini gördüğünü düşündüğümüzde ortaya ikna edici rakamların çıktığı aşikar.

Eğer kripto para piyasasına girmeye istekli iseniz, Windows bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bedava ve güvenli bu dört programa göz atabilirsiniz.

En iyi Bitcoin madenciliği programları

1. Bitcoin Miner



Bitcoin Miner en popüler Bitcoin madenciliği programlarından biridir. Microsoft Mağazası üzerinden indirebileceğiniz program sayesinde gerçek paraya çevirebileceğiniz sanal para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Sahip olduğu basit arayüzü ile Bitcoin madencilik kazanımlarınızı kolayca takip edebiliyoruz. Madencilik havuzu desteği, DirectX 10 & 11 desteği, gece modu ve işlemci ve grafik kartınızın daha az güç harcayarak çalışmasını sağlayabilmesi diğer güzel özellikleri.

Program sadece açık pencere modunda çalışıyor. Eğer ekranınız kapanırsa ya da ikon boyutuna indirirseniz çalışmasına ara veriyor.

Eğer dizüstü bilgisayarınız ile Bitcoin madenciliği yapacaksanız soğutma pedi kullanmanızı öneririm zira Bitcoin miner bilgisayarınızın ısı değerlerinin artmasına yolaçabilir.

Bitcoin madenciliğini güvenle yerine getiren program reklam gösterimi ile kendisini geçindiriyor :) Bu da bedava programın olmazsa olmazı zaten.

Bedava Bitcoin Miner programı için Microsoft Mağazası adresi buradan indirin.

2. MultiMiner app



Multiminer Bitcoin madenciliği yapıp, takip edebileceğiniz bir masaüstü programı. Programın ilginç yanı ise cihazlarınızı farklı kripto para birimleri kazanacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Multiminer sadece ve işine odaklı bir arayüze sahip. Madencilik yapabileceğiniz tüm birimleri algılayıp, kazanabileceğiniz coin çeşitlerini listeliyor.

Coin madenciliğine yeni başlayanlar kadar, bu konuya daha profesyonel yaklaşanlarında kullanabileceği bir program.

Açık kaynak kodu kullanan Multiminer'ın gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Tabi yazılım bilginiz var ise.

Multiminer'ı ücretsiz olarak burada indirip kullanabilirsiniz.

3.BFGMiner



BFGMiner oldukça ilginç ve denemeniz gereken Bitcoin madenciliği yazılımlarından biri.

Diğer kripto para madencilik yazılımlarının aksine grafik kartına odaklanmayan bu program ile işlemciniz aracılığı ile de para kazanabilirsiniz.

Biraz kurcalayıp ilginç özelliklerini keşfedebileceğimiz BFGMiner'ı GitHub üzerinden indirebilirsiniz. 

4.Easy Miner



EasyMiner ile tekli ya da havuz olarak kripto para madenciliği yapabilirsiniz. Maksimum seviyede şeffalık sağlayan program ile madencilik aktivitelerinizi anbean takip edebilirsiniz.

EasyMiner ile Bitcoin, Litecoin ve diğer kripto para birimleri biriktirebilirsiniz.

Açık kaynak kodlu programı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemeniz mümkün. Windows x86 ve x86-64 cihazlar için optimize edilen EasyMiner getwork ve Stratum protokolleri ile çalışabiliyor.

Yani düşük özellikleri olan birden çok bilgisayara programı kurup hepsini aynı hesap altında toplayarak para kazanabilirsiniz.

EasyMiner'ı kendi sitesinde üzerinden indirebilirsiniz

Listemizin burada sonuna geldik. Eğer aklınıza gelen sorular ya da tavsiyeler var ise yorumlarda paylaşın ve etrafı şenlendirin :) Unutunmadan birden fazla Bitcoin madenciliği programını aynı anda bilgisayarınızda çalıştıramazsınız.

Kripto para geleceğin para birimi. Kim ne derse desin, siz de geleceğinize ve hayallerinize bu konuda yatırım yaparak ulaşabilirsiniz.
İlk Yorumu Sen Yaz !